‘Allround' digitale load cell voor dynamische toepassingen

De digitale load cell PW15iA van HBM is een praktische, multifunctionele load cell die geschikt is voor tal van toepassingen zoals bijvoorbeeld verpakkingsmachines, checkweighers en vul- en doseermachines.

Dankzij de standaardafmetingen en de speciale digitale functies, is de load cell gemakkelijk te installeren; zelfs in bestaande machines en productielijnen.
De nieuwe digitale load cell is vooral geschikt voor verpakkingsmachines. Omdat de weegsensor veel additionele functies heeft – zoals bijvoorbeeld checkweighing, filling en batching – hoeft er niet voor iedere functie een aparte load cell te worden gebruikt. Dat bespaart machinebouwers veel tijd bij de ontwikkeling van nieuwe machines.
De afmetingen en de steek van de load cell corresponderen met die van de SP4M standaard voor de machinebouw. Daardoor kan de load cell zonder aanpassing van de constructie gemakkelijk in bestaande systemen worden ingebouwd. De PW15iA is gemaakt van roestvast staal en voldoet aan de hoogste beschermingsklasse, IP68/IP69K en is dus bestand tegen industriële reiniging en corrosie.

Gerelateerd Bedrijf:

Hottinger Baldwin Messtechnik (HBM)

0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

Agenda

TIP!

Evenementen

Laatste Uitgave

Elektropraktijk 3 | juni 2017

Elektropraktijk 3 | juni 2017