Masttoparmaturen met verhoogde lichtopbrengst

Concord heeft zijn vroegere Skyline reeks masttoparmaturen vernieuwd, waardoor het nu een product aanbiedt met een sterk verhoogde lichtopbrengst bij een lager energieverbruik. De nieuwe Skyline-armaturen zijn ontworpen ter vervanging van de eerdere reeks met HID-hogedrukgasontladingslampen. De nieuwe Skyline maakt gebruik van innovatieve LED-technologie en zorgt voor een verhoogde efficiëntie, prestatie en levensduur.

Dankzij de LED-technologie en neutraal wit licht (4000 K) biedt de Skyline LED een hogere zichtbare helderheid dan traditionele lichtbronnen. Daarnaast zorgt de verlichting voor een betere herkenbaarheid van gezichten voor bewakingscamera’s en verbeterde kleurweergave, wat weer leidt tot een verhoogde veiligheid en beveiliging.
Skyline LED levert een hoge prestatie tot 148 lm/W en heeft een levensduur van 80.000 uur. Dankzij zijn compacte, lichtgewicht ontwerp is de Skyline LED eenvoudig te installeren en is er weinig onderhoud nodig – ideaal dus voor verlichting van openbare ruimtes. Hij is zowel IP65- als IK08-gekeurd en bestaat grotendeels uit recyclebaar materiaal.
De Skyline LED is ontworpen voor lantaarnpalen met een diameter van 76 tot 89 millimeter en wordt vooral aanbevolen voor hoogtes tussen de acht en tien meter. Voor andere diameters zijn er ook adapters verkrijgbaar.

Kijk hier om de Skyline LED in werking te zien.

Gerelateerd Bedrijf:

Feilo Sylvania

0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

Gerelateerd bedrijf

Feilo Sylvania

Reacties op dit artikel

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

Agenda

TIP!

Evenementen

Laatste Uitgave

Elektropraktijk 3 | juni 2017

Elektropraktijk 3 | juni 2017