Nieuwe zonnepanelen in productgamma

GPC Europe, gespecialiseerde groothandel in Solar, E-charging, Storage- en Lighting Solutions, breidt zijn productgamma uit met Vikram Solar PV-modules.

Vikram Solar is als producent van zonne-energieoplossingen gevestigd in India en is gespecialiseerd in hoog-efficiënte PV-module productie en uitgebreide EPC oplossingen. Met een internationale aanwezigheid in vijf continenten levert Vikram Solar een actieve bijdrage aan de wereld van zonne-energie. Vikram Solar werd opgericht in 2006 en is onderdeel van de Vikram Group, met 40 jaar geschiedenis.

Onderzoek en ontwikkeling
Als fabrikant van Tier 1 PV-modules zijn de Vikram Solar producten ontworpen volgens de hoogste normen van kwaliteit, betrouwbaarheid en prestaties. De in-house onderzoeks- en ontwikkelingsinspanningen helpen Vikram Solar, samen met toonaangevende testlaboratoria over de hele wereld, om gecertificeerd PID vrije, ammoniak- en zoutnevel corrosiebestendige modules, met een positieve uitgangstolerantie te fabriceren.

1 GW productiecapaciteit
De jaarlijkse productiecapaciteit van Vikram Solar bedraagt in 2017 1 GW. Deze capaciteit zal verder worden uitgebreid tot 2 GW in het jaar 2020. In lijn met de focus van het bedrijf op het aannemen van baanbrekende en innovatieve technologieën maakt het bedrijf gebruik van state of the art machines van machinebouwers uit de Verenigde Staten, Zwitserland, Duitsland en Japan.

Gerelateerd Bedrijf:

GPC Europe bvba

0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

Meest recente artikelen van dit bedrijf

Gerelateerd bedrijf

GPC Europe bvba

Reacties op dit artikel

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

Agenda

TIP!

Evenementen

Laatste Uitgave

Elektropraktijk 3 | juni 2017

Elektropraktijk 3 | juni 2017