Advertorials

10 tijdverspillers en tijdwinners bij de identificatie van kabels en componenten

Duurzaam geïdentificeerde kabels helpen u uit de nood wanneer de druk toeneemt bij grote stroompannes, machine- of systeemstoringen. Brady biedt u de labelprinters, labelmaterialen en duurzaamheid die u nodig heeft. Bespaar tijd met duurzame kabel- en componentidentificatie!

10 tijdwinners in kabelidentificatie

Duurzaam geïdentificeerde kabels helpen u uit de nood wanneer de druk toeneemt bij grote stroompannes, machine- of systeemstoringen. Brady biedt u de labelprinters, labelmaterialen en duurzaamheid die u nodig heeft. 

Bekende Merken, nieuwe distribiteur

Na LS industrial systems, Marlanvil, Uriarte Safybox, Orbis, Polylux en F-tronic hebben de producenten van Ensto en Morsettitalia, sinds 1 mei 2015, in Dijkman Elektrotechniek de nieuwe partner gevonden voor de distributie van hun producten.

Busch-free@home® wireless

Vanaf nu geschikt voor iedere woonsituatie

Busch-free@home® maakt van elk huis een intelligente woning. Ondermeer licht, verwarming en deurcommunicatie zijn eenvoudig (op afstand) te bedienen, bijvoorbeeld met uw smartphone.

Busch-free@home® wireless

Vanaf nu geschikt voor iedere woonsituatie

Busch-free@home® maakt van elk huis een intelligente woning. Ondermeer licht, verwarming en deurcommunicatie zijn eenvoudig (op afstand) te bedienen, bijvoorbeeld met uw smartphone of tablet, zelfs via spraak. Sensoren, actoren en de besturing worden in één flexibel netwerksysteem verbonden.

Catalogus installatie materialen, informatief en compact

Verbruiksmaterialen voor elektrische installaties, overzichtelijk en georganiseerd in één catalogus. 

Compleet overzicht activiteiten Elektrotechniek 2015

Ook benieuwd naar de laatste trends en ontwikkelingen in de branche? Naast een groot aantal activiteiten kent Elektrotechniek ook een uitgebreid lezingenprogramma. Ieder toepassingsgebied heeft een eigen programma. 

Dimmers voor elke lamp, lichtsituatie en installatie

Nieuwe DALI-dimmer en 2-draadse universele drukknopdimmer
Niko breidt zijn assortiment dimmers uit met de DALI-dimmer en de 2-draadse universele drukknopdimmer plus. Daarmee vind je bij Niko nu voor elke lichtsituatie en elke elektrische installatie een dimmer. Ook voor bestaande installaties. Want het juiste licht is een kwestie van controle.

Drie redenen waarom u een multimeter met een ingebouwde warmtebeeldcamera nodig hebt

Als u een elektricien bent of een technicus die verantwoordelijk is om industriële systemen en processen op een veilige, efficiënte en kosteneffectieve manier 'up and running' te houden, dan herkent u vast: ‘hoe eerder een probleem opgelost is, hoe beter’. Een digitale multimeter is onmisbaar voor storing zoeken en het nauwkeurig diagnosticeren van elektrische en elektronische problemen, maar soms duurt het opsporen van problemen langer dan u zou willen.

Eaton introduceert beveiligingscomponent AFDD+ voor vlamboogdetectie om het risico op schade en letsel te verkleinen.

ZALTBOMMEL … Eaton heeft een  Arc Fault Detection Device (AFDD+ - beveiligingscomponent met vlamboogdetectie) geïntroduceerd waarmee personen en apparatuur worden beschermd tegen brand die wordt veroorzaakt door vlambogen. Deze nieuwe component van het powermanagementbedrijf Eaton detecteert in stroomkringen hoge-frequentiepatronen die duiden op het ontstaan van een vlamboog. Er wordt dan een automaat geactiveerd die de stroomkring afschakelt en het risico wordt weggenomen.

Eaton introduceert beveiligingscomponent AFDD+ voor vlamboogdetectie om het risico op schade en letsel te verkleinen.

ZALTBOMMEL … Eaton heeft een Arc Fault Detection Device (AFDD+ - beveiligingscomponent met vlamboogdetectie) geïntroduceerd waarmee personen en apparatuur worden beschermd tegen brand die wordt veroorzaakt door vlambogen. Deze nieuwe component van het powermanagementbedrijf Eaton detecteert in stroomkringen hoge-frequentiepatronen die duiden op het ontstaan van een vlamboog. Er wordt dan een automaat geactiveerd die de stroomkring afschakelt en het risico wordt weggenomen.

Elektro Lijn F3000 True RMS flexibele stroomtang

Dit handzame instrument is in staat True RMS wisselstroommetingen uit te voeren tot 3.000 A. Door de handige flexibele tang kunt u metingen verrichten in krappe ruimtes, bij dicht opeen liggende aders, alsmede geleiders tot een diameter van 110 mm.

Elektro Lijn HT38 groepenzoeker

Een uniek en zeer betaalbaar instrument waarmee u op eenvoudige wijze de juiste groep bij een WCD kunt vinden.

Fluke biedt kortingen op test- en meetinstrumenten tijdens herfstactie

Fluke, wereldleider op het gebied van compacte, professionele test- en meetinstrumenten, geeft tijdens zijn herfstcampagne tot 40% korting op instrumenten (van 1 september t/m 31 december 2016 en zolang de voorraad strekt).
De aanbiedingen omvatten PAT-testers, warmtebeeldcamera's, stroomtangen, elektrische testers, digitale multimeters en spannings- en doorbeltesters. Twee van de instrumenten zijn voorzien van Fluke Connect®. Hiermee kunnen elektriciens snel problemen identificeren en diagnosticeren en de meetgegevens veilig delen over het netwerk.

Grote kortingen op enkele van Fluke's populairste instrumenten

Fluke, wereldleider op het gebied van compacte, professionele test- en meetinstrumenten, geeft korting op instrumenten voor installatie, kwaliteitscontrole, onderhoud, service, storingzoeken en energie-audits. De voorjaarsaanbieding van 2017 (1 februari t/m 30 juni 2017, of zolang de voorraad strekt) omvat een breed assortiment meters tegen gereduceerde prijzen.

Agenda

TIP!

Evenementen

Laatste Uitgave

Elektropraktijk 3 | juni 2017

Elektropraktijk 3 | juni 2017