Aansluiting bij technische bedrijvengroep

Op 22 december jongstleden is Tradinco Instruments onderdeel geworden van de technische bedrijvengroep Indutrade Benelux. ‘The Calibration Company’ Tradinco Instruments richt zich sinds haar oprichting in 1963 op kalibratie en sensoroplossingen, voornamelijk voor druk en temperatuur, voor de industriële markt.

Op de foto Robert Timmer (Indutrade Benelux, links) en Richard Derksen (Tradinco Instruments, rechts).

Op de foto Robert Timmer (Indutrade Benelux, links) en Richard Derksen (Tradinco Instruments, rechts).

Het bedrijf levert haar wereldwijde klanten onder andere geaccrediteerde kalibratiediensten, kalibratiesoftware en klantspecifieke oplossingen. Daarnaast distribueert het bedrijf een breed palet aan kalibratieapparatuur en sensoren van vermaarde innovatieve internationale marktleiders.

Vier overnames in 2017
Met zetten van de handtekeningen door Richard Derksen (Managing Director Tradinco Instruments) en Robert Timmer (CEO Indutrade Benelux) realiseerde Indutrade Benelux net voor de jaarwisseling de vierde overname van 2017. De firma’s Corode en Bönnekamp werden het afgelopen jaar overgenomen door Indutrade-dochters. Tubeworkx (lid van de ‘club’ sinds juli 2017) en Tradinco Instruments vallen direct onder de Indutrade Benelux-holding.

Over Indutrade
Onder de Indutrade Benelux-holding vallen de in de Benelux gevestigde bedrijven van het Zweedse, beursgenoteerde, Indutrade AB. Indutrade richt zich op hoogwaardige technologieën voor industriële nichetoepassingen. De aangesloten bedrijven brengen technische componenten en systemen op de markt en verzorgen service-activiteiten.

Gerelateerd Bedrijf:

Indutrade Benelux B.V.

0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

Meest recente artikelen van dit bedrijf

Gerelateerd bedrijf

Indutrade Benelux B.V.

Reacties op dit artikel

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

Agenda

TIP!

Evenementen

Laatste Uitgave

Elektropraktijk 3 | juni 2018

Elektropraktijk 3 | juni 2018