Besturing- en bewakingsmodules

De easYgen-serie besturing- en bewakingsmodules van Woodward is uitgebreid met vier nieuwe modellen en zijn met name aantrekkelijk voor toepassingen in de zogenaamde ‘low-end markt’ voor aggregaten.
Ondanks het grote aantal in- en uitgangen zijn de modulen compact van bouwvorm.

De easYgen-600 en -800 worden toegepast als primaire voeding, ook wel eilandbedrijf geheten en de easYgen-1600 en -1800 worden ingezet voor noodstroombedrijf, waarbij automatisch tussen het net- en noodbedrijf(AMF) wordt geschakeld.
De easYgen-600 en -1600 zijn uitgevoerd met een monochroom uitleesvenster en een logboek tot 99 gebeurtenissen voor gedetailleerd onderzoek. Verder zijn er uitgebreide communicatiemogelijkheden, zoals USB, MODBUS RS-485 en CAN(J-1939) voor koppeling naar de ECU van moderne verbrandingsmotoren.


De -800 en -1800 beschikken over een groter en hoog contrasterend TFT-LCD uitleesvenster, additionele stroomingang voor aardfoutmeting en -beveiliging, uit te breiden met in- en uitgangsmodulen en een micro SD geheugenkaart voor vergroting van het logboek. De communicatie is verder uitgebreid met een Ethernet-poort en MODEM (RS-232). Relais voor de startmotor en brandstofklep kunnen stromen verwerken tot 16 A.
De configuratie kan zowel op het toestel zelf of met de software Toolkit-SC worden ingevoerd en aangepast. De ingevoerde parameters worden met een wachtwoord beveiligd, vastgelegd in een niet vluchtig geheugen en kunnen worden afgedrukt en hergebruikt.

Gerelateerd Bedrijf:

Summit Power B.V.

4.0/5 rating 1 vote

Meest recente artikelen van dit bedrijf

Gerelateerd bedrijf

Summit Power B.V.

Reacties op dit artikel

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

Agenda

TIP!

Evenementen

Laatste Uitgave

Elektropraktijk 3 | juni 2018

Elektropraktijk 3 | juni 2018