Camera’s met WiseStream-compressie

Hanwha Techwin heeft een drietal nieuwe Samsung Wisenet P-seriecamera’s – PNO-9080R: 4K IR-kogelcamera; PND-9080R: 4K IR-domecamera en PNV-9080R: 4K Vandalismebestendige IR-domecamera – geïntroduceerd.

De camera’s hebben H.265-compressie en WiseStream, een aanvullende compressietechnologie waarmee codering dynamisch wordt beheerd, en kwaliteit en compressie in balans wordt gebracht volgens de beweging in het beeld. Als gevolg zijn de bandbreedte- en opslagvereisten van de 12 MP-resolutiebeelden die door de Wisenet P-camera’s worden opgenomen aanzienlijk verminderd en zijn deze vergelijkbaar met wat normaliter wordt gebruikt door Full HD H.264-camera’s met een lagere resolutie.
Wanneer WiseStream wordt gecombineerd met H.265-compressie, kan de bandbreedte-efficiëntie tot 75% worden verbeterd in vergelijking met de huidige H.264-technologie. Dit garandeert dat de nieuwe Wisenet P 4K ultra HD-camera’s, samen met de Wisenet Q 2 MP- en 4 MP-camera’s die eerder dit jaar zijn geïntroduceerd, volgens de leverancier tot de meest bandbreedtezuinige camera’s op de markt behoren.
Behalve bandbreedte- en opslagzuinigheid, bevatten de nieuwe Wisenet P-camera’s de functie Digital Auto Tracking die gedurende perioden met weinig activiteit, zoals ‘s nachts, kan worden gebruikt om bewegende objecten of mensen te detecteren. De camera’s bieden dezelfde innovatieve functies als de Wisenet Q 2 MP- en 4 MP-camera’s, zoals standaard IR-verlichting en Defocus Detection, waarmee kan worden herkend of een camera niet is scherpgesteld. Plus True Wide Dynamic Range, Hallway View en Lens Distortion Correction voor geoptimaliseerde beelden in elke situatie.

Gerelateerd Bedrijf:

Hanwha Techwin

0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

Gerelateerd bedrijf

Hanwha Techwin

Reacties op dit artikel

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

Agenda

TIP!

Evenementen

Laatste Uitgave

Elektropraktijk 3 | juni 2018

Elektropraktijk 3 | juni 2018