Cameralijn met geïntegreerde MxBus

De tweede generatie Mx6 camera’s van Mobotix wordt geleverd met geïntegreerde MxBus-functionaliteit. MxBus regelt encrypted alle communicatie met complementaire toepassingen van partners en eigen uitbreidingsmodules, zoals de MX-GPS-box.

Daardoor is de gehele oplossing beschermd tegen ongeautoriseerde toegang en cyberaanvallen. De T26B-opvolger van de T25-deurstationcamera wordt eind derde kwartaal van 2108 leverbaar.
Mobotix’s MxBus-technologie is gebaseerd op een uitbreidingsbord met 2-draads aansluiting. Indien Mx6 camera’s zonder MxBus verbonden zijn met een camera in hetzelfde netwerk kunnen deze eveneens de data van een MxBus-module verwerken en gebruiken. Bijvoorbeeld om de timer van een GPS-Box te benaderen of een opname te activeren met een MxMultiSense-module, die aan het plafond of in een ruimte is gemonteerd, via het MxMessageSystem.
De nieuwe x16B/x26B-modellen hebben dezelfde behuizing als de eerste generatie Mx6 camera’s. Daarom zijn alle sensormodules, montagekits en systeemcomponenten die ze bevatten ook toe te voegen aan de eerdere Mx6-modellen. De eerste generatie Mx6 camera’s (x16A/x26A) zijn dus binnenkort leverbaar als tweede generatie modellen met een geïntegreerde MxBus (x16B/x26B). Voor zowel het gebruik van de MxBus-functionaliteit met de binnencamera’s c26B, i26B, p26B en V26B, als het toevoegen van twee additionele input- en outputaansluitingen, is een additionele MxIOBoard-IC vereist.

Gerelateerd Bedrijf:

Mobotix AG

4.0/5 Waardering (2 beoordelingen)

Gerelateerd bedrijf

Mobotix AG

Reacties op dit artikel

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

Agenda

TIP!

Evenementen

Laatste Uitgave

Elektropraktijk 3 | juni 2018

Elektropraktijk 3 | juni 2018