Engineering trade fair 4.0

Op 15 mei presenteren Eplan en zusterbedrijf Cideon al weer de derde virtuele beurs over toekomstgerichte trends in de engineering. Nieuw deze keer: de virtuele beursstand omvat een digitale versie van de gezamenlijke stand op de Hannover Messe van dit jaar. Zo kunnen geïnteresseerden van over de hele wereld een virtuele tour maken langs de verschillende stations.

De beproefde programmapunten van de beurs van de afgelopen jaren blijven behouden: informatieve presentaties, live-demonstraties van de nieuwste softwareversies en uiteraard de mogelijkheid om met experts van over de hele wereld te chatten en te netwerken met andere gebruikers.

Connectivity for your digital engineering

Het motto ‘Connectivity for your digital engineering’ van Eplan voor de afgelopen Hannover Messe van dit jaar is ook het motto voor de aankomende Virtual Fair: op 15 mei bieden Eplan en Cideon van 8.00 tot 20.00 uur een digitaal platform voor deelnemers die nader willen worden geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen in de engineering en om gezamenlijke projecten uit te diepen. Eplan en zusterbedrijf Cideon zijn helemaal up-to-date met de industriële trends van dit moment en zullen nu voor het eerst een digital twin van hun gezamenlijke beursstand op de Hannover Messe integreren in de Virtual Fair. Klanten en andere geïnteresseerden krijgen bovendien de gelegenheid te luisteren naar live-presentaties over efficiënte engineering, software-demonstraties met verschillende nieuwe functies en te chatten met experts en andere gebruikers voor nuttige tips. De Virtual Fair duurt in totaal 12 uur om zo veel mogelijk tijdzones over de hele wereld af te dekken. De voertaal is Engels. Er zullen specialisten van Eplan en Cideon van over de hele wereld online zijn om specifieke adviezen te kunnen geven in verschillende talen.

Samenwerking met partners

Om de bezoekers gestructureerd door het grote aantal thema’s te kunnen leiden, werd de 420 m2 grote beursstand van Eplan en Cideon op de Hannover Messe gefilmd en digitaal bewerkt. Wie dus niet persoonlijk in Hannover aanwezig kon zijn of zich er achteraf nog verder in wil verdiepen, kan op 15 mei heel eenvoudig met zijn eigen computer, tablet of smartphone de stand nog een keer nader bekijken in de 360 graden-simulatie. Inhoudelijk gaat het dit jaar in de live-demonstraties en de voordrachtszalen van de beurs vooral om het Eplan Platform in de nieuwe versie 2.8, dat met een nieuw ontwikkelde service nu naar de cloud gaat. De innovaties bij de afzonderlijke onderdelen van het Eplan Platform en de voordelen van cloudgebaseerde toepassingen zullen uitvoerig worden belicht. Bovendien kunnen de bezoekers interessante praktijkgerichte productpresentaties volgen, bijvoorbeeld over toekomstgerichte oplossingen zoals Eplan Cogineer, Syngineer en het Eplan Data Portal.

Uitwisseling tussen gebruikers

Naast voorbeelden voor het innovatieve gebruik van Eplan-software biedt de Virtual Fair klanten en partners ook weer veel ruimte om te netwerken en ervaringen uit te wisselen. Het succes spreekt voor zich: bij de tweede Virtual Fair van vorig jaar verwelkomden Eplan en Cideon circa 950 inschrijvingen uit 70 verschillende landen.

Inschrijven

Wie erbij wil zijn, wordt vriendelijk uitgenodigd zich vanaf 17 april in te schrijven via deze link.

Gerelateerd Bedrijf:

EPLAN Software & Service

0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

Gerelateerd bedrijf

EPLAN Software & Service

Reacties op dit artikel

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

Agenda

TIP!

Evenementen

Laatste Uitgave

Elektropraktijk 3 | juni 2018

Elektropraktijk 3 | juni 2018