Fontys Denk Groter Debat

Energiecommissaris Ruud Koornstra te gast

De eerste nationale energiecommissaris Ruud Koornstra is op donderdag 22 maart te gast in het Fontys Denk Groter Debat. Onder leiding van presentator Marcel van Herpen gaat hij met studenten, ondernemers en andere belangstellenden in gesprek over de transitie van fossiele brandstoffen naar volledig duurzame energiebronnen als zonne-, en windenergie. Deze energietransitie staat zowel landelijk als regionaal hoog op de agenda.

Ruud Koornstra trekt door Nederland om bedrijven, overheden en inwoners enthousiast te maken voor een transitie naar duurzame energie. Samen met een grote groep ondernemers, wetenschappers en burgers, verenigd in de Energiecommissie, heeft hij 2030 als stip op de horizon gezet om een schone, eerlijke en veilige energiehuishouding voor Nederland te bereiken.

Gratis toegankelijk
Het Denk Groter Debat met Ruud Koornstra vindt op donderdag 22 maart om 13.00 uur plaats in het Parktheater Eindhoven. Behalve voor studenten van de verschillende Fontys opleidingen is het debat gratis toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in duurzaamheid en energietransitie.

‘College tour-achtige’ ontmoetingen
Denk Groter Debatten zijn ‘college tour-achtige’ ontmoetingen tussen studenten en toppers uit bedrijfsleven, politiek, wetenschap, sport en entertainment. De debatten worden live uitgezonden op internet en daarna op Omroep Brabant. In de afgelopen jaren waren tal van toppers te gast, onder wie Mark Rutte, André Kuipers, prinses Laurentien en Guus Hiddink. Alle debatten zijn hier terug te zien.

Dutch Happiness Week
Het Denk Groter Debat met Ruud Koornstra maakt deel uit van de Dutch Happiness Week die Fontys Hogescholen samen met het Parktheater Eindhoven en tal van andere partners organiseert.

Kijk hier voor meer informatie over de Dutch Happiness Week.

Gerelateerd Bedrijf:

Fontys

0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

Meest recente artikelen van dit bedrijf

Gerelateerd bedrijf

Fontys

Reacties op dit artikel

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

Agenda

TIP!

Evenementen

Laatste Uitgave

Elektropraktijk 2 | april 2018

Elektropraktijk 2 | april 2018