Genomineerd voor Intersolar Award 2018

Met NeON R-serie

LG Electronics is wederom een van de finalisten in de strijd voor de Intersolar Award. LG Solar is genomineerd met de populaire high-performance module NeON R, die met een vermogen van maximaal 370 watt een van de uitblinkers is in de portefeuille van LG.

Naast de NeON R zal LG tijdens Intersolar, dat plaatsvindt van 20 tot 22 juni in München, ook een nieuwe versie van het energieopslagsysteem ESS presenteren.

Prestatie, kwaliteit en design

De LG NeON R-module heeft een vermogen tot 370 W en is voorzien van een voorzijde zonder elektroden, waardoor het licht maximaal wordt benut. Dankzij de verhoogde efficiëntie is de 60-cells module geschikt voor kleinere ruimtes, inclusief kleinere daken waar beperkte ruimte is. Door de verbeterde temperatuurcoëfficiënt presteert de module op zonnige dagen beter. Ook is het nieuwe paneel robuuster en kan het een druk aan tot 6.000 Pascal (Pa) en zuigkracht tot 5.400 Pa, waardoor het zwaardere weeromstandigheden kan weerstaan.

Productgarantie van 25 jaar

De NeON R heeft een productgarantie van 25 jaar en een verbeterde prestatiegarantie, waarbij LG na 25 jaar een afgifte van 88,4 procent van het oorspronkelijke vermogen belooft.

Gerelateerd Bedrijf:

LG Solar

0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

Gerelateerd bedrijf

LG Solar

Reacties op dit artikel

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

Agenda

TIP!

Evenementen

Laatste Uitgave

Elektropraktijk 3 | juni 2018

Elektropraktijk 3 | juni 2018