Industriële PC’s

iBase heeft zijn Box PC-programma op dermate wijze ontwikkeld, dat ze snel kunnen inspelen op de behoefte van de gebruikers. Klanten vinden bij HPS oplossingen die naadloos aansluiten bij hun technische wensen. Dit is onder andere mogelijk vanwege de modulaire opbouw van de productfamilies van iBase.

HPS Industrial kan vanaf nu voor elke applicatie of toepassing samen met iBase het juiste model leveren, of het nu gaat om een energiezuinige, fanless, compacte of robuuste PC.
De AMS- en AMI-productlijn van iBase heeft vanaf nu zowel DIN-RAIL, side als wallmount-montage en is daarom overal inzetbaar.
De AMS-301 is een krachtige compacte industriële fanless Box PC met Fieldbus adapter voor Profinet/ Profibus module. Geschikt voor de zesde en zevende generatie Intel Core i3/i5/i7 Desktop processor. De voorzijde is voorzien van een uitwisselbare SSD-drive bay (supports RAID 0/1).
De AMI-220 is een robuuste high performance fanless Box PC geschikt voor de zesde en zevende generatie Intel Core i7/i5/i3 Desktop processor. De Box PC is voorzien van een moederbord MB220AF met Intel Q170 PCH-chipset. De AMI210AF is een fanless box PC geschikt voor de vierde generatie Intel Core i7/i5/i3 desktopprocessor met 1 × PCIe(x8) + 1 × PCIe(x1) uitbreidingsslot. De box PC is voorzien van een moederbord MB210AF met Intel Q87 PCH chipset.

Gerelateerd Bedrijf:

HPS Industrial

0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

Gerelateerd bedrijf

HPS Industrial

Reacties op dit artikel

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

Agenda

TIP!

Evenementen

Laatste Uitgave

Elektropraktijk 2 | april 2018

Elektropraktijk 2 | april 2018