Inertial sensor

De inertial sensor 3DM-GX5-45 van AE Sensors kan hoogst precies en nauwkeurig de positie (heading), snelheid, stand, buitendruk, versnelling en hoekversnelling meten.

De GX5-serie heeft een extreem stabiele gyro met een laag ruisniveau, een nieuwe accelerometer met een ruisniveau lager dan 25µg/√Hz, een meervoudige GNSS ontvanger en twee processoren met een nieuw automatische ‘Hard Iron’-kalibratie en Auto-Adaptief Extended Kalman Filter. Dit filter heeft bewezen een buitengewoon nauwkeurige stand/positie weer te geven, met bijna te verwaarlozen ‘roll error’ tijdens draaien en plotselinge koersveranderingen. De afmeting van de GX5 is ca. 44 × 36 × 11mm en weegt slechts 20 gram. De sensor is volledig gekalibreerd en gecompenseerd over een temperatuurbereik van -40 – +85 °C. Omdat de GX5 dezelfde maatvoeringen heeft als voorgaande series is deze eenvoudig te implementeren in bestaande toepassingen met oudere modellen. Er is tevens PC software beschikbaar en MIP Monitor, waarmee de sensoren kunnen worden ingeregeld en uitgelezen in real time.
Enkele toepassingen voor deze sensor zijn GNSS navigatiesystemen voor scheepvaart en de vliegtuigindustrie; platformstabilisatie en satellietschotels, radar- en antennepositionering.

Gerelateerd Bedrijf:
Bedrijven

AE Sensors B.V.

0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

Adres

  • Adres: Postbus 9084
  • Postcode: 3301 AB
  • Plaats: Dordrecht
  • Land: Nederland

Medewerkers

|

AE Sensors BV

0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

Gerelateerd bedrijf

AE Sensors B.V. AE Sensors BV

Reacties op dit artikel

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

Agenda

TIP!

Evenementen

Laatste Uitgave

Elektropraktijk 3 | juni 2018

Elektropraktijk 3 | juni 2018