Klaar voor toekomst met smart lighting

Logistiek project in beeld gebracht met een viertal video’s

In het Brabantse Son is begin 2017 het eerste deel van het European Distribution Centre New Logic VI opgeleverd. Investeringen in duurzaamheid, intelligentie en comfort staan voor toekomstbestendig logistiek vastgoed.www.dokvast.com

Trilux is totaalaannemer voor de verlichting en realiseerde vier projectvideo’s om zo het omvangrijke innovatieve project in beeld te brengen.

Smart Lighting sleutel tot succes
Investeringen in duurzaamheid, comfort en intelligentie zorgen voor toekomstbestendig logistiek vastgoed. In het nieuwe EDC van Rhenus Logistics in Son en Breugel is een unieke verlichtingsoplossing van Trilux geïnstalleerd. Smart lighting is hierbij de sleutel tot toekomstbestendig logistiek vastgoed. Benieuwd naar het resultaat?
Bekijk hier de betreffende video op YouTube.

Hoogste duurzaamheidseisen
In 2016 sloot DOKVAST het project Puma in Tilburg succesvol af met Trilux als verlichtingspartner. Het project EDC Rhenus Logistics in Son moest opnieuw voldoen aan de hoogste duurzaamheidseisen en technologische vooruitgang, met Trilux als aangewezen partner voor de verlichting. Dit betekende een mijlpaal op het gebied van Smart Lighting in logistiek vastgoed.
Bekijk hier op YouTube de video met het interview met Jos Klanderman (Managing Director Dokvast) over duurzaam DC Rhenus Logistics.

Uitdaging
Trilux werd uitgedaagd om haar specialistische kennis in te zetten voor deze industriële innovatie. Voor de investeerder lag de nadruk op duurzaamheid. De gebruiker was op zoek naar een prettige werkomgeving met zo laag mogelijke operationele kosten en voor Trilux was het geweldig om dit alles samen te brengen.
Bekijk hier op YouTube de video met het interview met Willem Dammers (Managing Director Trilux Benelux) over de toekomst van licht.

Betere concentratie en productiviteit
Klassieke inrichting van ruimtes wordt steeds meer vervangen door flexibele structuren die geoptimaliseerd zijn voor medewerkers en bezoekers. Trilux creëert evenwichtige lichtomstandigheden waardoor medewerkers zich beter kunnen concentreren, productiever zijn en bezoekers zich meer op hun gemak voelen. Bekijk hier de video hierover op YouTube.

Foto: www.dokvast.com

Gerelateerd Bedrijf:
Bedrijven

Trilux C.V.

0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

Adres

  • Adres: Hardwareweg 5
  • Postcode: 3821 BL
  • Plaats: Amersfoort
  • Land: Nederland

Medewerkers

Gerelateerd bedrijf

Trilux C.V.

Reacties op dit artikel

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

Agenda

TIP!

Evenementen

Laatste Uitgave

Elektropraktijk 3 | juni 2018

Elektropraktijk 3 | juni 2018