Kostenefficiënte Full HD-camera’s

Met een instapmodelreeks Full HD-camera’s biedt Hanwha Techwin essentiële functies die tegelijk een aantrekkelijke, kosteneffectieve optie bieden voor projecten met een groot aantal camera’s bij een beperkt budget.

De twaalf modellen uit de Wisenet L-serie bestaan uit bulletcamera’s en vandalismebestendige domecamera’s en zijn allemaal uitgerust met ingebouwde IR-led’s waarmee ze, ongeacht de lichtomstandigheden, 2mp-beelden van goede kwaliteit kunnen vastleggen. De camera’s hebben innovatieve technologie die ook wordt gebruikt in andere camera’s uit de Wisenet-serie.

Met Enhanced Wide Dynamic Range (WDR) – hoger dan 120 dB – kunnen de camera’s nauwkeurig beelden produceren in situaties die tegelijkertijd zeer heldere en zeer donkere gebieden bevatten. Het kan ook het effect van bewegingsonscherpte verminderen, een kritieke zwakte van conventionele

Met WiseStream II, de tweede generatie complementaire compressietechnologie van Hanwha Techwin blijft de videokwaliteit behouden bij een betere bandbreedte-efficiëntie (Wide Dynamic Range).
Een gangzichtfunctie biedt een groot voordeel wanneer smalle verticale gebieden, zoals gangen of tunnels, moeten worden bewaakt. Beelden worden vastgelegd met een beeldverhouding van 9:16 × 3:4, die effectief werkt in grote en kleine ruimtes, waardoor de beeldkwaliteit wordt gemaximaliseerd terwijl de vereisten voor bandbreedte en video-opslag tot een minimum worden beperkt.

Gerelateerd Bedrijf:

Hanwha Techwin

0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

Gerelateerd bedrijf

Hanwha Techwin

Reacties op dit artikel

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

Agenda

TIP!

Evenementen

Laatste Uitgave

Elektropraktijk 2 | april 2018

Elektropraktijk 2 | april 2018