Lichtoplossingen voor het kantoor van de toekomst

Oplossingen voor digitalisering op Light + Building 2018

Onder het motto ‘Leading the Change’ presenteert Trilux dit jaar lichtoplossingen voor het kantoor van de toekomst. Verlichtingsconcepten op basis van welzijn op de werkplek zijn daarbij de standaard. Human Centric Lighting (HCL) stelt de behoeften van de gebruiker centraal en speelt daarbij de positieve effecten van licht uit. Daarnaast presenteert het bedrijf zich als een project- en servicepartner.

Bicult LED.

Bicult LED.

Luceo Slim LED.

Luceo Slim LED.

Parelia LED.

Parelia LED.

Trilux presenteert in Frankfurt intelligente normconforme HCL-lichtoplossingen op maat, die perfect aansluiten op het nieuwe werken. Individualiteit, flexibiliteit en comfort spelen daarbij de hoofdrol. Verlichtingsconcepten waarbij lichtkleur en -intensiteit zijn afgestemd op het natuurlijke verloop van de dag. Licht bevordert het welbehagen, de productiviteit en de ontspanning. Of het nu gaat om het kantoor van de toekomst of een klassieke kantoorsituatie, Industrie 4.0 of Shop & Retail. Op de 1.300 m2 grote beursstand toont Trilux noviteiten voor ieder toepassingsgebied. Hieronder volgen enkele toppers voor het kantoor van de toekomst.

Lichtrevolutie op het bureau
In een speciale ruimte op de beursstand demonstreert Trilux hoe het arbeidsleven – en daarmee de verlichting op kantoor – verandert. Klassieke structuren verdwijnen, de activiteiten worden complexer en het welzijn van medewerkers krijgt steeds meer aandacht. Daarom winnen moderne verlichtingsconcepten, die uitstekend licht koppelen aan hoge flexibiliteit en individuele bediening, steeds meer aan belang. Met de nieuwe Bicult LED brengt Trilux naar eigen zeggen een revolutie teweeg in de kantoorverlichting. Terwijl de indirecte component verblindingsvrij de hele ruimte verlicht, werpt de directe component perfect licht op het bureau. De ideale werkomstandigheden – ook voor thuiswerkers. Via een app kan de verlichting individueel op de persoonlijke behoeften van de gebruiker worden afgestemd. In de uitvoering SMART Connect kunnen meerdere Bicult LED-armaturen aan elkaar worden gekoppeld in een netwerk en worden samengevoegd tot groepen. De Bicult LED heeft de Design Plus Award 2018 in de wacht gesleept.

Modulair veelzijdig talent
Moderne kantoren en onderwijsinstellingen stellen hoge eisen aan de verlichting wat betreft lichtkwaliteit, functionaliteit, design en energie-efficiëntie. Voor een uniforme aanblik bij de realisatie van het project is het ideaal als de oplossing voldoet aan eisen van uiteenlopende gebieden. De Luceo Slim LED levert – met een breed, homogeen lichtuitstralingsvlak –verblindingsvrije verlichting. Bovendien zet haar verschijning aantrekkelijke visuele accenten. De serie is modulair opgebouwd met lichtmodules en toebehoren die met elkaar te combineren zijn. De oplossingen zijn standaard verkrijgbaar voor alle gebieden op kantoor- en in het onderwijs. Deze modulariteit maakt de Luceo Slim LED toekomstbestendig en variabel. Intelligente functies, zoals sensortechniek voor aanwezigheidsdetectie, kunnen worden geïntegreerd in de eindafdekkingen. Met deze kenmerken wist de Luceo Slim LED ook de jury van de Good Design Award en de German Design Award 2018, te overtuigen.

Licht in een lijn
Om ruimten optimaal in de kijker te zetten, verlangt moderne architectuur verlichtingsinstallaties die parallel met de bouwas kunnen worden ingezet. Hiertoe ontwikkelde Trilux de lichtlijnarmatuur Parelia LED. Deze installatie biedt nieuwe mogelijkheden bij de lichtplanning. Ook de meest veeleisende ruimten kunnen nu optimaal verlicht worden met de Parelia LED. De armatuur creëert ideale lichtomstandigheden voor kantoorwerk. Dankzij haar speciale constructie kan ze centraal boven het bureau worden gependeld zonder dat dit leidt tot gereflecteerde verblinding op spiegelende oppervlakken zoals tablets of smartphones. Haar hoogwaardige indirecte lichtcomponent staat garant voor een normconforme algemene verlichting. Bovendien valt de Parelia LED in de smaak door haar exclusief design met een subtiele lichtstreep aan de zijkant. De armatuur is dan ook bekroond met de German Design Award, de Good Design Award en de Design Plus Award 2018.

Beursbezoekers kunnen licht komen beleven van 18 tot 23 maart in hal 3.0, stand D11/E11.

Gerelateerd Bedrijf:
Bedrijven

Trilux C.V.

0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

Adres

  • Adres: Hardwareweg 5
  • Postcode: 3821 BL
  • Plaats: Amersfoort
  • Land: Nederland

Medewerkers

Gerelateerd bedrijf

Trilux C.V.

Reacties op dit artikel

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

Agenda

TIP!

Evenementen

Laatste Uitgave

Elektropraktijk 2 | april 2018

Elektropraktijk 2 | april 2018