Nationale Conferentie Gebouw Automatisering

Op woensdag 1 november en donderdag 2 november 2017 vindt de jaarlijkse Nationale Conferentie Gebouw Automatisering plaats bij Taets Art Amsterdam. De conferentie biedt sterke voordelen door kennisoverdracht over de ontwikkelingen in de gebouwautomatiseringssector. Hoe verandert de technologie de bouw- en vastgoedsector? Wat is de impact van technologie op de strategie van de investeerder? Hoe verdien je als stakeholder aan gebouwautomatisering? Wat is de rol van een Systeem Architect? Dit zijn slechts enkele thema's die tijdens de conferentie aan bod zullen komen.

Naast bekende sprekers zoals Hans de Boer (VNO NCW), Doekle Terpstra (UNETO-VNI), John Post (Topsector Energie) en Zef Hemel (Universiteit van Amsterdam) zijn er diverse interessante presentaties door experts uit de sector, die u concrete kennisoverdracht rond gebouwautomatisering bieden. Communicatie, Internet of Things (IoT), certificering, verduurzaming, commissioning, datascience en rendement zijn enkele steekwoorden voor de gepresenteerde kennis. Gedetailleerde informatie over het programma vindt u op onze website.

Naast het inspirerende programma staan er tijdens de conferentie meer dan twintig bedrijven klaar om kennis en expertise te delen.

IoT
Internet of Things is momenteel één van de meest besproken ontwikkelingen op IT-gebied. Wat rondom gebouwen ooit ontstond als ‘slimme meters’, kent vandaag de dag vele toepassingen: een groot aantal apparaten kan tegenwoordig communiceren en is verbonden aan het (inter)net. Erik Jaspers van Planon Software zal op de eerste dag van de conferentie spreken over het groeiende aanbod van IoT-technologie en de noodzaak om keuzes te maken: welke toepassingen kunt u overwegen en welke toepassingen gaat u kiezen?

Aanmelden
Bent u benieuwd naar het antwoord op deze vragen? Op de website kunt u zich gratis aanmelden voor de conferentie en de verschillende lezingen.

Gerelateerd Bedrijf:

Nederlandse Brancheorganisatie voor Gebouw Automatisering

0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

Agenda

TIP!

Evenementen

Laatste Uitgave

Elektropraktijk 3 | juni 2018

Elektropraktijk 3 | juni 2018