Nieuwe generatie boxen voor bedrijfsvoertuig

Sortimo lanceert een nieuwe generatie binnen de L-BOXX productfamilie. De ‘G’ die elke L-BOXX voortaan aan zijn naam toevoegt, kenmerkt het nieuwe ontwerp in de trendkleur cool grey.

Naast de nieuwe kleur krijgen de L-BOXX 102 en L-BOXX 136 een nieuwe vormgeving en extra functionaliteiten, wat wordt aangegeven door de ‘G4’ in de benaming. Beide boxen vallen op door hun vereenvoudigde handling, wat resulteert in tijdbesparing en dus verbeterde rentabiliteit, bij een tegelijkertijd lagere prijs. De L-BOXXen zijn compatibel met elkaar én met de andere Sortimo-systemen.
Eén van de functionaliteiten voor een vereenvoudigde handling is het gepatenteerde kliksysteem. Het bevindt zich bij deze L-BOXXen direct onder het deksel, waardoor een L-BOXX G4 ook kan worden geopend wanneer hij gelinkt is aan meerdere BOXXen. Zo heeft de gebruiker ook wanneer de boxen aan elkaar geklikt zijn, toegang tot de volledige inhoud. Dankzij het nieuwe klikmechanisme kunnen de L-BOXXen G4 in enkele seconden met één hand worden verbonden en gescheiden. De ergonomische draaggrepen aan het deksel en aan de voorzijde zorgen voor een aangenaam draagcomfort. De geoptimaliseerde insluitfunctie voorkomt dat de draaggreep omhoog klapt. Ook een overkoepelende diefstalbeveiliging – met stalen kabel of slot – behoort tot de mogelijkheden. Dit zorgt niet alleen voor meer comfort, maar spaart de gebruiker tijd omdat niet langer elke BOXX apart moet worden afgesloten.
De aangepaste vorm resulteert bij dezelfde buitenafmetingen toch in een grotere binnenruimte. De L-BOXX G4 biedt dan ook opslagplaats voor het transporteren van gereedschap, machines en werkmateriaal. Bovendien is het gewicht verlaagd: de L-BOXX 102 G4 weegt 1,72 kg (voorheen 2,1 kg) en de L-BOXX 136 G4 weegt 1,78 kg (voorheen 2,27 kg).

Gerelateerd Bedrijf:
Bedrijven

Sortimo Nederland B.V.

0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

Adres

  • Adres: Nijverheidsstraat 11
  • Postcode: 2861 GX
  • Plaats: Bergambacht
  • Land: Nederland

Medewerkers

Gerelateerd bedrijf

Sortimo Nederland B.V.

Reacties op dit artikel

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

Agenda

TIP!

Evenementen

Laatste Uitgave

Elektropraktijk 3 | juni 2018

Elektropraktijk 3 | juni 2018