Nieuwe partner Tottenham Hotspur

Schneider Electric heeft een samenwerkingscontract afgesloten met Tottenham Hotspur. Daarmee is het bedrijf vanaf nu de ‘Official Stadium Management Supplier’ voor het nieuwe ultramoderne stadion van de club in Noord-Londen.

Schneider Electric zorgt voor de stroomdistributie naar het stadion en de integratie van belangrijke systemen, zoals powermanagementsystemen, energiebeheersystemen en gebouwbeheersystemen. Hierdoor heeft het stadion een betere energie- en operationele efficiëntie en worden dagelijkse werkzaamheden ondersteund.

Technische installaties verbonden
Schneider Electric maakt het met de open IoT-architectuur EcoStruxure mogelijk om alle technische installaties van de club met elkaar te verbinden. Hierdoor ontstaat een slim ecosysteem dat innovatieve toepassingen voor efficiënter en duurzamer onderhoud, beheer en management faciliteert. Daarnaast biedt EcoStruxure real-time monitoring voor preventief onderhoud en personaliseert het bezoekerservaringen.

Monitoring
De elektrische infrastructuur van het stadion wordt constant gemonitord door Schneider Electric. Elke vijf minuten voert de ‘Building Analytics’-software systeemcontroles uit. Tijdens wedstrijddagen en in de aanloop naar evenementen zijn er ter plekke productexperts van Schneider Electric aanwezig om de stroominfrastructuur van het stadion persoonlijk te monitoren.

Gerelateerd Bedrijf:
Bedrijven

Schneider Electric

0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

Adres

  • Adres: Taurusavenue 133
  • Postcode: 2132 LS
  • Plaats: Hoofddorp
  • Land: Nederland

Medewerkers

Gerelateerd bedrijf

Schneider Electric

Reacties op dit artikel

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

Agenda

TIP!

Evenementen

Laatste Uitgave

Elektropraktijk 3 | juni 2018

Elektropraktijk 3 | juni 2018