Nieuwe productielijn voor zonnepanelen

LG Electronics is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de leiders in de fotovoltaïsche industrie. De zonnepanelenindustrie groeit en de vraag naar de geavanceerde modules van LG stijgt. Om te voldoen aan de groeiende vraag, start LG een productielijn in Gumi, Zuid-Korea.

De uitbreiding van de productiecapaciteit is gepland voor eind 2017, waarbij een vermogen van 1900 megawattpiek (mWp) wordt gerealiseerd. De capaciteit wordt tegen 2020 nog eens uitgebreid naar 3600 mWp. De hogere productiecapaciteit zorgt dat LG kan voldoen aan de wereldwijde vraag naar zonnepanelen.

Voorzien in wensen van de klant
Het topmodel LG NeoN R biedt een uitgebalanceerde combinatie van design en prestatie. Het model is voorzien van een voorzijde zonder elektroden, waardoor het licht maximaal benut wordt. Dit premium model produceert een vermogensafgifte tot wel 365 wattpiek (Wp) met een rendement tot 20,8%.
“Het feit dat onze productielijnen volledig bezet zijn, is een teken dat onze zonnepanelen van hoge kwaliteit zijn en wij klantgericht te werk gaan”, zegt Michael Harre, Vice President van de EU Solar Business Group bij LG Electronics. “In de toekomst blijven wij investeren in de uitbreiding van onze capaciteiten, waarmee we onze positie versterken, zodat wij onze partners en eindgebruikers op lange termijn kunnen voorzien van zonnepanelen.”

Tot 335 Wp
Behalve het topmodel LG NeON, R is er ook veel vraag naar de andere panelen. De LG NeON 2 voorziet de gebruiker van een vermogen tot 335 Wp. Met een capaciteit van maximaal 6.000 Pascal (Pa), respectievelijk 5.400 Pa aan de voor- en achterzijde, is het model moeiteloos bestand tegen stormachtig weer. Voor gebruikers die hogere eisen stellen aan het design van de zonnepanelen, is de Black-neon 2 met een output tot 320 Wp en een volledig zwart design een goede oplossing.

Gerelateerd Bedrijf:

LG Solar

0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

Gerelateerd bedrijf

LG Solar

Reacties op dit artikel

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

Agenda

TIP!

Evenementen

Laatste Uitgave

Elektropraktijk 3 | juni 2018

Elektropraktijk 3 | juni 2018