Panoramische 180°-camera

De PNM-9020V van Hanwha Techwin is ontworpen voor bewaking van grote open gebieden met slechts één camera en is uitgerust met een 3,6 mm-lens en meerdere sensoren waarmee naadloos gekoppelde 180°-beelden kunnen worden opgenomen. Vier 2 MP-beelden werken in harmonie samen om de 180°-composietbeelden te creëren. Dit wordt bereikt door middel van een gesynchroniseerde uitlijningshendel in het midden van de camera waarmee de sensoren tegelijkertijd kunnen worden verhoogd en verlaagd voor eenvoudige instelling.

De PNM-9020V is niet alleen uitgerust met digitale PTZ, maar is ook conform IP66 en IK10 voor vandalismebestendigheid en gebruik buiten in de meest ruige omgevingen en heeft veel van dezelfde innovatieve, praktische functies als de vier andere modellen in de Wisenet P-serie. Deze functies zijn: Digital Auto Tracking, True Wide Dynamic Range, en Lens Distortion Correction voor geoptimaliseerde beelden in elke situatie. Tevens is bi-directionele audio-ondersteuning, privacymaskering, 12VDC, PoE en een SD-kaartgleuf beschikbaar zodat videobeelden automatisch worden opgenomen wanneer de netwerkverbinding wordt verbroken.
Videoanalyse, zoals heatmapping, virtuele lijnen, in- / uitgang en verschijnen / verdwijnen, is een standaardfunctie, terwijl de kracht van de open-platform DSP-chipset die in de PNM-9020V is ingebouwd de flexibiliteit biedt om edge-gebaseerde videoanalyse uit te voeren volgens de specificaties van de klant.
De innovatieve functies van de PNM-9020V worden aangevuld met WiseStream, een compressietechnologie waarmee codering dynamisch wordt beheerd en de balans tussen kwaliteit en compressie wordt behouden volgens de bewegingen in het beeld. Er is 75% minder bandbreedte nodig in vergelijking met de huidige H.264-technologie wanneer WiseStream wordt gecombineerd met H.265-compressie.

Gerelateerd Bedrijf:

Hanwha Techwin

0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

Gerelateerd bedrijf

Hanwha Techwin

Reacties op dit artikel

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

Agenda

TIP!

Evenementen

Laatste Uitgave

Elektropraktijk 3 | juni 2018

Elektropraktijk 3 | juni 2018