Railspot stimuleert creativiteit

De verstelbare, aanpasbare en flexibele hybride railspot Beacon Muse Tune van Feilo Sylvania is een combinatie van de bekroonde Beacon Muse- en Beacon Tune-spots. Hij verenigt de beste kenmerken van beide en voegt hier de innovatieve SylSmart-technologie voor lichtregeling aan toe.

Het belangrijkste kenmerk van de Beacon Muse Tune is zijn aanpasbaarheid. Hij creëert verschillende effecten door de combinatie van een aanpasbare kleurtemperatuur en een regelbare stralingshoek. Het afstemmen van kleur kan manueel of draadloos via een smartphone met de SylSmart-applicatie.
Met de manuele scherpstelring kan de gebruiker de stralingshoek aanpassen van een smalle 10° lichtbundel naar een brede 40° lichtbundel. Dat maakt de Beacon Muse Tune volledig flexibel en ideaal voor het uitlichten van bijvoorbeeld kunstwerken. De Beacon Muse Tune-basismodellen hebben twee geïntegreerde potentiometers, waardoor gebruikers handmatig de kleurtemperatuur bepalen en de spot dimmen.
Beacon Muse Tune wordt ook aangeboden met de innovatieve SylSmart-technologie, waardoor het dimmen en het instellen van de kleurtemperatuur via een app op de smartphone kan worden geregeld. SylSmart is een draadloze, kostenefficiënte en flexibele bedieningsoplossing die snel en efficiënt in te stellen is, zonder dat hiervoor complexe bedieningshardware nodig is.
De Beacon Muse Tune-kleurtuningfunctie maakt het mogelijk de kleurtemperatuur traploos te wijzigen van 4300 K (koud wit) tot 2100 K (warm wit) om elke tentoonstelling of expositieruimte perfect te verlichten.
De Beacon Muse Tune heeft een levensduur van 70.000 uur (L70B50).

Gerelateerd Bedrijf:

Feilo Sylvania

0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

Gerelateerd bedrijf

Feilo Sylvania

Reacties op dit artikel

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

Agenda

TIP!

Evenementen

Laatste Uitgave

Elektropraktijk 2 | april 2018

Elektropraktijk 2 | april 2018