CO2-bewust certificaat voor Veko

Veko Lightsystems heeft het CO2-bewust certificaat (niveau 3) mogen ontvangen en is daar trots op. Met het behalen van dit certificaat, de CO2-footprint, laat het bedrijf zien in haar dagelijkse werk zich tot doel te stellen CO2-uitstoot te reduceren en continu op zoek te zijn naar mogelijkheden om nog schoner te werken en te produceren.

“Het is bevestiging op papier dat Veko haar aluminium lijnverlichting op een duurzame manier ontwikkelt, produceert en monteert”, zegt algemeen directeur Menno Veldboer. “In de praktijk laten wij al jaren zien een duurzame onderneming te zijn. Onze producten zijn van duurzaam aluminium en onze systemen hebben bewezen decennialang mee te gaan.”

Met deze certificering laat Veko zien duurzaam te werken met het oog op de toekomst. Daarom wil Veko niet alleen achter de schermen werken aan het reduceren van CO2-uitstoot, maar streeft het bedrijf er naar ook medewerkers en relaties hierbij te betrekken door hen te informeren over het duurzaamheidsbeleid en de genomen acties.

 

Reacties op dit artikel

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

Agenda

TIP!

Evenementen

Laatste Uitgave

Elektropraktijk 3 | juni 2018

Elektropraktijk 3 | juni 2018