Nieuws

Transformatorloze, monolitische UPS

De transformatorloze, monolitische UPS Liebert 80-eXL is verkrijgbaar in uitvoeringen van 160 tot 500 kW en is volledig compatibel met de voorgaande versie, de 80-NET. Hierdoor is het systeem moeiteloos uit te breiden en te upgraden. 

Mini stroomtang

De AMP-25 is een professionele True RMS stroomtang op zakformaat voor het meten van wissel- en gelijkstroom tot 300 A met een resolutie vanaf 10 mA. 

Internationale distributieovereenkomst voor kabelbeheerproducten

RS Components heeft een internationale distributieovereenkomst getekend met HellermannTyton. De overeenkomst betekent een versterking van de strategische samenwerking tussen de twee bedrijven en breidt de bestaande overeenkomst voor de regio EMEA uit naar markten in de regio Azië-Pacific.

Wereldwijde samenwerking

Schneider Electric kondigt een wereldwijde samenwerking met Eplan aan voor zijn businessunit ‘Energy’. Dit betekent dat de E-CAD-oplossingen van Eplan in de toekomst op alle ontwikkelings- en productielocaties van de businessunit Energy over de hele wereld worden toegepast.

Sensoren voor grote afstanden

Met een reikwijdte van maximaal 24 m voor de reflectorfotocel en 120 m voor de zender- / ontvanger-uitvoering, zijn de sensoren van de nieuwe AC/DC serie 49C ook bij grote afstanden in de verpakkingsindustrie, houtverwerkende industrie of bij kranen toepasbaar.

Industriële schakelende voedingen

Met twee nieuwe industriële schakelende voedingen is de Finder Serie 78 nu verkrijgbaar met een uitgangsvermogen tot 130 W. De 78.1C schakelende voeding levert 24 VDC uitgangsspanning tot 5 A met maximaal 120 W uitgangsvermogen. De 78.1D levert 24 VDC tot 5,4 A en een maximaal uitgangsvermogen van 130 W. De uitgangsspanning is regelbaar van 24 tot 28 VDC. 

Meer energie uit SolaRoad dan verwacht

De opbrengst van SolaRoad, het eerste wegdek ter wereld dat zonnestroom oplevert, is boven verwachting hoog. Sten de Wit woordvoerder SolaRoad “We hadden niet gedacht dat het fietspad al zo snel zo veel zou opleveren. Het fietspad ging een half jaar geleden open en heeft nu al bijna 3000 kWh opgewekt. Hiermee kan een eenpersoonshuishouden voor een jaar van elektriciteit worden voorzien of kan een elektrische scooter 2,5 keer de wereld rond. 

LED-strips met High-Output

De nieuwe LED-strips LumiStrip High Output en de LumiStrip High Output Pro zijn energie-efficiënt én zijn tegelijkertijd flexibel in vorm en kleur, wat geldt voor de hele Lumistrip reeks.  

Lichtsterktemeter voor LED-verlichting

De Sonel LXP-10 meet de lichtsterkte zowel in Lux als in Foot candles (Fc). De LXP-10A heeft een meetbereik van 0,001 lx (0,0001 fc); de LXP-10B kent een meetbereik van 0,01 lx (0,001 fc).

Van co-creatie naar co-realisatie

KIEN Innovatiecongres 2015 in teken van kansen verzilveren

Hoe krijgen we wijken, dorpen, steden en uiteindelijk heel Nederland energieneutraal? Wat komt er allemaal kijken bij Vitaal Thuis? Hoe stimuleren we Langer Zelfstandig Thuis Wonen (LZTW)? Wat betekent gezond bouwen? Het is de hoogste tijd voor de volgende stap: na co-creatie maken we ons nu sterk voor co-realisatie. Slimme e-installateurs die op zoek zijn naar nieuwe business- en verdienmodellen haken op tijd aan. Laat u inspireren tijdens het grote KIEN Innovatiecongres 2015 op 4 juni in DeFabrique in Utrecht.

Professionele mediaplayer met Bluetooth

De Apart Audio PCR3000RMKIII is een professioneel afspeelapparaat vanaf CD, USB en SD kaart met geïntegreerde FM RDS en DAB+ tuner. 

Leaseconstructie voor lijnverlichting

Een investering in lijnverlichting is niet altijd uit eigen middelen financierbaar. Maar voor een veilige werkomgeving is het vaak wel wenselijk of zelfs noodzakelijk. Daarom biedt Veko de mogelijkheid een leaseconstructie aan te gaan.

Agenda

TIP!

Evenementen

Laatste Uitgave

Elektropraktijk 3 | juni 2018

Elektropraktijk 3 | juni 2018