Nieuws

Meer vrijheid bij connectorkeuze voor kabeldozen

Het nieuwe ontwerp van de SNK-serie – aansluitklemmen met PI-Spring – combineert de voordelen van push-in en spring-techniek in één klem. De aansluitklemmen zijn dan ook geschikt voor verschillende kabels. 

Beste Superpromoter Actie voor ‘De Techniek achter Nederland’

‘De Techniek Achter Nederland’, een campagne van UNETO-VNI voor de zakelijke markt, is als duidelijk winnaar uit de strijd gekomen voor beste Superpromoter Actie van 2014. Het door installatieprofessionals en -bedrijven gedreven social media platform wist maar liefst 53% van de stemmen te mobiliseren. 

Warmtebeeldcamera voor industriële automatisering

Met zijn compacte en slanke design – afmetingen van 125 × 80 × 24 mm en een gewicht van 130 g – past de C2 warmtebeeldcamera in iedere zak, zodat deze direct binnen handbereik is om onzichtbare problemen aan het licht te brengen en klanten te laten zien waar de potentiële problemen zich bevinden. 

VIER-inspectie begint bij de keukentafel

Branche-organisatie iKeur en Bond van Verzekeraars sluiten overeenkomst

In november 2013 ondertekenden het Verbond van Verzekeraars en vereniging iKeur de Safety Deal Brandveilige Elektra. Het uitvloeisel: de VIER-Inspectie. Deze inspectie richt zich, meer dan een reguliere NEN3140-inspectie, op de brandveiligheidsaspecten in een gebouw. Steeds meer verzekeraars verplichten hun klanten om zo’n inspectie uit te laten voeren.

Kansen

Column

Als je ze wilt zien, zijn ze er over het algemeen wel: kansen. Zo las ik enige weken geleden bij het ‘sluiten’ van dit nummer het artikel van USP voor onze spotlight over ‘testen / meten / meetinstrumenten. In eerste instantie werd ik door de insteek van auteur Henri Busker enigszins op het verkeerde been gezet; toen ik echter doorlas, begreep ik wat hij eigenlijk wilde zeggen. Kansen. Ze zijn er, als je ze ziet…

IP-video-deurintercom met panoramabeeld en wereldwijde verbinding

Mobotix bundelt de IP-video-deurintercom T24 met een RFID-toegangsmodule (keypad), veiligheidsdeuropener en twee-aderige netwerkmodule (Mx2wire) tot een complete toegangsoplossing. Dankzij ondersteuning van de nieuwe IP-telefoonstandaard is deze deurintercom direct te verbinden met elke VoIP-telefoon en computer of smartphone met VoIP-software. Bij aanwezigheid van een geschikte netwerkinfrastructuur is het tevens mogelijk overal te wereld een videoverbinding tot stand te brengen, deuren op afstand te openen of achtergelaten videoberichten en opnamen te bekijken.

Agenda

TIP!

Evenementen

Laatste Uitgave

Elektropraktijk 3 | juni 2018

Elektropraktijk 3 | juni 2018