Nieuws

Plattebuissysteem

Het plattebuissysteem Canalit Systeem25 biedt diverse voordelen. De uitscheurbare bodem zorgt er bijvoorbeeld voor dat de koker kan worden gebruikt voor zowel kabel als draad terwijl de bodem er niet hoeft te worden uitgesneden. 

Mijn KWS, een nieuwe gratis service van EURO-INDEX

Mijn KWS is het webportal waar u kalibratiecertificaten en service documenten gemakkelijk en kosteloos kunt downloaden, altijd en overal. Het enige dat u nodig heeft om Mijn KWS te gebruiken is een internetverbinding met de EURO-INDEX website en uw persoonlijke inloggegevens.

‘Building intelligence’-systeem

Paxton brengt met net10 een geïntegreerd ‘building intelligence’-systeem op de markt, een ‘out-of-the-box’ toegangscontrole, videomanagement en gebouwbeheersysteem in één. 

Drie bedrijven winnen Wecycle Gouden Bakkie Award

Wecycle beloont drie inzamelpartners voor hun inzameling van energiezuinige lampen en armaturen. Deze bedrijven winnen de Wecycle Gouden Bakkie Award 2015. De winnaars zijn de Ziut-vestiging in Weert, A.Hak Zuid uit Veghel en Parallel Groep ETB Vos uit Utrecht. Het doel van deze Awards is om installateurs bewust maken van het belang van het inleveren van energiezuinige lampen en armaturen. 

Online dubbele conversie-UPS

Emerson Network Power introduceert met de Liebert GXT4-productreeks een online dubbele conversie-UPS, uitgevoerd in rack/tower-configuratie. Deze levert noodstroomvoeding en biedt maximale beschikbaarheid om bedrijfskritische toepassingen binnen IT-systemen te ondersteunen. Deze oplossing is bedoeld voor kleine tot middelgrote bedrijven in uiteenlopende sectoren, waaronder financiële dienstverlening, gezondheidszorg, detailhandel en logistiek. 

Beste groothandel

Installateurs en adviseurs zijn zeer tevreden over producten en dienstverlening van Oosterberg in Nederland, zo blijkt uit onderzoek van Bouwkennis dat werd uitgevoerd door onderzoeksbureau USP. Oosterberg wordt in dit laatste onderzoek als hoogste beoordeeld op kwaliteit, innovativiteit, advies vertegenwoordiger, nakomen van afspraken, klantvriendelijkheid, prijs, meedenken klant en met service / klachtafhandeling. Dat alles resulteert in de hoogste eindbeoordeling. Het onderzoek wordt gehouden onder E- en W-installateurs en adviseurs.

LED-sporthalarmaturen

LUXOR LICHT introduceert met het opbouwarmatuur ROSA SPORT LED REFL en het inbouwarmatuur RIVA SPORT LED REFL twee LED-verlichtingsoplossingen voor sporthallen. Met deze serie armaturen kunnen sport- en gymaccommodaties van hoogwaardige verlichting worden voorzien. De sportarmaturen zijn dusdanig geconstrueerd, dat bij het raken van een bal, geen onderdelen los kunnen komen. 

Beslag met pincode

De nieuwe smalstijl uitvoering van het LIPS SMARTair beslag met pincode is een aanvulling op het SMARTair toegangscontrole assortiment en werkt met pincode én pas. 

Elektrotechniek op zijn kop

De verlichtingsindustrie verandert in hoog tempo. LED-verlichting vraagt om uniforme berekeningsmethodieken; Europese energie- en ecoregels dwingen tot meer transparantie. Verlichting zelf verandert door de komst van nieuwe concepten zoals Human Centric Lighting. En niet in de laatste plaats staat het verdienmodel van fabrikanten op de helling: die verkopen niet langer armaturen maar licht. Stof genoeg voor het NLA Lichtcongres tijdens Elektrotechniek 2015.

Handheld HD-warmtebeeldcamera

FLIR Systems heeft de FLIR T1020 geïntroduceerd, een HD-warmtebeeldcamera die is bedoeld voor uiteenlopende industriële toepassingen en gebouwinspecties. Met behulp van de T1020 kunnen gebruikers hot spots snel vinden, deze nauwkeurig meten en het volledige werkproces stroomlijnen.

Interfacerelais met multispanning en klemverdubbelaar

De Finder Serie 39 MasterINTERFACE interfacerelais in 6,2 mm smalle bouwvorm is uitgebreid  met een multispanning uitvoering. Ook is er een nieuw toebehoren voor de push-in aansluitvoeten geïntroduceerd, de klemverdubbelaar.

Deelnemers en plattegrond Elektrotechniek 2015

De beurs Elektrotechniek is van dinsdag 29 september tot en met vrijdag 2 oktober 2015. Wij hebben voor u de plattegrond in PDF en de deelnemerslijst online geplaatst.

 

Agenda

TIP!

Evenementen

Laatste Uitgave

Elektropraktijk 3 | juni 2018

Elektropraktijk 3 | juni 2018