Brandveilig kunststof doorvoersysteem

De nieuwe range HR kunststof doorvoerbuizen en -ramen van Beele Engineering zijn ontwikkeld voor het betrouwbaar en comfortabel doorvoeren én brandwerend, gas-, rook- en waterdicht afdichten van kabels en buizen. De nieuwe doorvoerbuizen en ramen maken deel uit van de NOFIRNO-systeemtechnologie en kunnen onder meer worden toegepast in sandwichpanelen.

De oplossing is niet alleen brandveilig maar ook nog eens licht van gewicht. Vergeleken met RVS of stalen alternatieven verbetert de HR kunststof-uitvoering de arbeidsomstandigheden voor installateurs / monteurs en kan een wezenlijke besparing op transport- en opslagkosten worden gerealiseerd.

De doorvoerbuizen en -ramen zijn voorzien van een losse flens die met behulp van NOFIRNO-kit aan de wand van het sandwichpaneel wordt bevestigd. De doorvoerbuizen hebben standaard een lengte van 300 mm; de afmetingen van de doorvoerramen bedragen 150 × 150 mm en 150 × 300 mm. De brandwerendheid van het systeem is in een minimaal 100 mm dikke wand met succes getest. De rechthoekige ramen hebben een wanddikte van 5 mm en worden voor optimaal montage- en installatiecomfort ook geleverd in gedeelde uitvoering. Bij deze uitvoering wordt een speciale NOFIRNO-pakking tussen de raamdelen geplaatst.
Nadat de kabels of buizen zijn doorgevoerd, wordt het doorvoerraam of de doorvoerbuis afgewerkt met NOFIRNO-slangen, -vulslangen en -kit. Daarmee ontstaat een volledig brandwerende en water-, rook- en gasdichte afdichting van de doorvoering.

Gerelateerd Bedrijf:

Beele Engineering BV

0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

Contact

  • Telefoon: (0543) 46 16 29
  • E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Medewerkers

Meest recente artikelen van dit bedrijf

Gerelateerd bedrijf

Beele Engineering BV

Reacties op dit artikel

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

Agenda

TIP!

Evenementen

Laatste Uitgave

Elektropraktijk 3 | juni 2018

Elektropraktijk 3 | juni 2018