Veel vraag naar zonnepanelen in 2018

Elektronica- en solar specialist LG Electronics heeft haar partners tijdens het jaarlijkse partner event geïnformeerd over de koers voor het financiële boekjaar 2018. Dit jaar vond het evenement van de fabrikant van de succesvolle high-performance module NeON R op 22 en 23 februari plaats in Barcelona. Naast een strategische visie werden de belangrijkste productinnovaties van het komende jaar gepresenteerd.

Een van de hoogtepunten van het tweedaagse evenement was de uitreiking van de LG Solar Awards aan partners die een grote bijdrage hebben geleverd aan het commerciële succes van 2017.

Kansen en uitdagingen
Tijdens het partner evenement ging het vooral over de innovatieve producten en de succesvolle strategie van LG Solar. Diverse experts uit de sector werden verwelkomd door C.S. Chung, Global Sales Director van LG Solar. Na een presentatie over de wereldwijde marktontwikkelingen voor fotovoltaïsche systemen, gaf Chung inzicht in toekomstige kansen en uitdagingen binnen de markt. Daarnaast informeerde LG Solar haar partners over de Europese verkoopstrategie voor 2018 en geplande innovaties.

Combinaties bieden kansen
Peter Verkempimnck, Vice President van LG Air Solutions, benadrukte in zijn presentatie de extra verkoopkansen die ontstaan door de verkoop van zonnepanelen te combineren met de LG warmtepompen. Steve Oh, Executive Vice President van LG HEMS Solutions, gaf inzicht in hoe nieuwe klantrelaties en partnerships kunnen worden gecreëerd met de LG Smart Energy Solution. Tijdens de afsluitende paneldiscussie werd er door de deelnemers kennis uitgewisseld over actuele marktthema’s en toekomstscenario’s om samen van 2018 een succesvol jaar te maken.

Sales Awards
Als afsluiting van het event reikten C.S. Chung en Michael Harre, Vice President van de European Solar Business Group, de begeerde LG Solar Sales Awards uit. De awards werden uitgereikt in de categorieën: ‘Beste project’, ‘Innovatief bedrijfsmodel’, ‘Communicatie’ en ‘Beste ondersteuning voor het LG PRO installer programma’.

Gerelateerd Bedrijf:

LG Solar

0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

Gerelateerd bedrijf

LG Solar

Reacties op dit artikel

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

Agenda

TIP!

Evenementen

Laatste Uitgave

Elektropraktijk 2 | april 2018

Elektropraktijk 2 | april 2018