Wi-Fi beveiligingscamera

Met de Lyric C2 Wi-Fi Beveiligingscamera van Honeywell zien én horen gebruikers 24/7 ongebruikelijke activiteit in huis, voor nog meer gemoedsrust.

De nieuwe Lyric C2-camera biedt geavanceerde functies als slimme geluidsdetectie en 1080p HD-videokwaliteit. De sensoren herkennen waarschuwende geluiden zoals dat van een huilende baby of het alarm van een compatibele rook- of koolmonoxidedetector. De slimme geluidsdetectiefunctie stuurt huiseigenaren snel een melding op hun telefoon of tablet wanneer er iets aan de hand is, zodat ze hier direct actie op kunnen ondernemen.
De C2-camera met flexibel ontwerp is eenvoudig te installeren op tafel, aan de muur of aan het plafond. Gebruikers kunnen tot vier aanpasbare waarschuwingszones instellen, en per zone een bewegingsgevoeligheid instellen. Zo worden apparaten als een plafondventilator genegeerd, terwijl de C2-camera juist extra let op plekken als ramen en deuren. Dankzij de tweeweg-audiofunctie kunnen gebruikers via de Lyric-app en C2-camera praten met en luisteren naar gezinsleden, ook wanneer ze niet thuis zijn. De geofencing-functie zet de camera automatisch aan en uit op basis van de locatie van de smartphone van de gebruiker.
De nieuwe C2-camera heeft geavanceerde technische functies, zoals nachtzicht tot tien meter en 1080p Full HD-kwaliteit met 6× digitale zoom. Bij gebeurtenissen worden de beelden opgenomen van vijf seconden vóór de gebeurtenis in een clip van 30 seconden – met een breedhoeklens van 145 graden. Dankzij het scherpe beeld zien gebruikers nog duidelijker wat de oorzaak van een gebeurtenis is en kunnen zij eventuele inbrekers beter identificeren. De meegeleverde SD-kaart van 8 GB slaat data versleuteld op, zelfs als de wifiverbinding uitvalt. Daarnaast worden videobeelden 24 uur gratis opgeslagen in de Cloud, van waaruit ze zijn te streamen en downloaden via de Lyric-app.
Na de Lyric C1 Beveiligingscamera, is de C2-camera de nieuwste toevoeging aan het Lyric-platform. Ook onderdeel van dit assortiment zijn de Lyric T6 programmeerbare thermostaat en de Lyric W1 Wi-Fi waterlekkage- en vorstdetector.

Gerelateerd Bedrijf:

Honeywell

0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

Gerelateerd bedrijf

Honeywell

Reacties op dit artikel

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

Agenda

TIP!

Evenementen

Laatste Uitgave

Elektropraktijk 3 | juni 2018

Elektropraktijk 3 | juni 2018