Winnaar Top Brand PV Europe Award

De solardivisie van elektronicaspecialist LG Electronics wordt positief beoordeeld door installateurs van zonnepanelen in Europa, dit blijkt uit een onafhankelijk onderzoek van marktonderzoeksbureau EuPD Research. LG Solar scoort in een groot deel van Europa het hoogst op het gebied van merkbekendheid en leiderschap en ontvangt voor de vijfde keer op rij de prijs ‘Top Brand PV Europe’ in de categorie ‘Modules’.

Net als voorgaande jaren ontvingen de PV-modules van LG Electronics een bijzonder goede beoordeling in het rapport. Installateurs uit Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Frankrijk en Nederland geven aan dat ze de installatie van LG-modules aanbevelen aan hun klanten.

Het keurmerk ‘Top Brand PV’ wordt toegekend op basis van onafhankelijk onderzoek onder installatiebedrijven in Europa. Daarbij wordt specifiek gekeken naar factoren als merkbeleving, merkpositionering, marktpenetratie en tevredenheid. EuPD Research selecteert alleen producenten wiens merk bovengemiddeld scoort in vergelijking met concurrenten.

Speerpunt

Als toonaangevende leverancier van zonne-energie stimuleert LG Electronics actief de technologische ontwikkeling op het gebied van ‘hernieuwbare energie’, bijvoorbeeld met de krachtige NeON R zonnepanelen: de herziene celstructuur aan de voorzijde, die volledig werkt zonder elektroden, maximaliseert de absorptie van invallend licht. De NeON R heeft een vermogen tot 370 Wp. Op het gebied van opslagoplossingen heeft LG sinds 2016 een efficiënte oplossing gebruikt: de DC-gekoppelde LG ESS vermindert de stroomomzettingsstappen en biedt zo een grotere algehele efficiëntie. Dankzij de driefasige aansluiting garandeert dit ook een stabiele stroomsterkte.

Tastbaar resultaat

“We zijn erg trots om opnieuw erkend te worden als topmerk voor fotovoltaïsche zonne-energie in Europa in 2018. De prijs die we al een half decennium ontvangen, benadrukt onze onvermoeibare inspanningen, geavanceerde en krachtige PV-technologie en onze snelle en betrouwbare service”, verklaart Michael Harre, vice-president van de EU Solar Business Group bij LG Electronics Duitsland. “De nieuwe high-performance module NeON R is een tastbaar resultaat van onze voortdurende ontwikkeling en we willen onze marktpositie als toonaangevende leverancier van zonnepanelen bevestigen.”

Gerelateerd Bedrijf:

LG Solar

0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

Gerelateerd bedrijf

LG Solar

Reacties op dit artikel

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

Agenda

TIP!

Evenementen

Laatste Uitgave

Elektropraktijk 3 | juni 2018

Elektropraktijk 3 | juni 2018